RELIKSIR DETOX

Dvodnevni i trodnevni RELIKSIR DETOX program namenjen je postizanju brzih i dugotrajnih rezultata u vidu gubitka kilograma i čišćenja organizma od toksina. Program je koncipiran tako da se za doručak, ručak i večeru unose isključivo coldpress RELIKSIR sokovi.

Oseti.

Ojačaj.

Osveži.

POZITIVNI EFEKTI RELIKSIR PROGRAMA

• Smanjenje telesne težine od 2 do 4kg
*pri konzumaciji trodnevnog detox paketa
 
• Oslobađanje i čišćenje toksina iz organizma
 
• Smanjenje masnih naslaga i obima u kritičnim predelima – ruke, leđa, bokovi, stomak…
 
• Značajno jačanje energije
• Čistija i otpornija koža 
 
• Olakšano varenje
 
• Jačanje kostiju
 
• Osnaživanje imuniteta
 
• Vitaminski boost
 
• Gubitak viška vode

KOLIKO KILOGRAMA ĆU IZGUBITI?

Koliko kilograma ćete smršati tokom detoksikacije zavisi od mnogo faktora – vaše telesne težine, godina, pola i metabolizma. Ono što je sigurno jeste da ćete, ukoliko se u potpunosti pridržavate programa, tokom RELIKSIR detoksikacije u trajanju od 3 dana smršati između 2 do 4 kg!

reliksir gubljenje kilograma

KAKO DA KONZUMIRAM RELIKSIR SOKOVE?

Vrlo je važno da detox program počnete jutro nakon dostave paketa – redosledom od 1 prema 5. Za najbolje rezultate, reliksir 01 konzumirati između 8 i 9 časova, a preostala četiri na svaka iduća 2 do 3 sata, tako da sa napitkom reliksir 05 završite oko 20 časova. Na taj način će biti ispoštovan rok kada su sokovi najsvežiji i kada je njihovo dejstvo najsnažnije.

Obavezno čuvajte sokove u frižideru i konzumirajte ih odmah nakon otvaranja.

Tokom detox dana poželjno je konzumaranje što veće količine vode i čajeva (bez šećera) – 2 do 3 litre dnevno. Takođe, naša preporuka je da ne konzumirate više od jedne kafe dnevno.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

PRIPREMITE SVOJE TELO ZA RELIKSIR

Кako se pripremiti za čišćenje sokom jedno je od najčešćih pitanja sa kojim se susreće svako ko želi da započne proces detoksikacije hladno ceđenim sokovima. Posvećenost programu čišćenja od 1, 3, 5 ili više dana je jedna stvar, ali pripremiti svoj um i telo kako bismo osigurali najbolje rezultate je nešto posebno i podjednako bitno, iako se često zanemaruje.

Pratite nekoliko jednostavnih Sanjinih saveta kako da se pripremite pre detoksikacije RELIKSIRIMA, kao i kada završite sa čišćenjem i proces će vam proći mnogo bezbolnije i lakše.

detox

1.

„Zakažite“ proces čišćenja za period kada nemate mnogo toga zakazanog u svom životu.

2.

Nekoliko dana pre nego što započnete sa detoksikacijom, započnite jedan drugi proces – život bez začinjene, prerađene i jake hrane i mlečnih proizvoda, alkohola i kofeina. Ukoliko ste pušač smanjite količinu cigareta.

3.

Trudite se da pred period detoksikacije imate što uredniji san i minimum 8 sati spavanja.

4.

Povećajte dnevni unos vode.

5.

Pokušajte da uđete u pozitivno psihičko stanje pre nego što počnete – podsetite se zašto to radite, šta želite da dobijete i zapamtite da radite značajnu stvar za svoje zdravlje i svoje telo.

6.

Pređite na „nežnije“, odnosno manje zahtevne fizičke vežbe sa malim uticajem na trošenje energije kao što su joga ili hodanje. Ideja nije da preusmerite dragocenu energiju ka fizičkoj aktivnosti, već da svom telu omogućavate vreme i prostor koji su mu potrebni da se dobro detoksikuje.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

HLADNO CEĐENI SOKOVI

Hladno ceđeni sokovi se prave hidrauličnom presom koja zahvaljujući ogromnom pritisku izvlači maksimalnu količinu tečnosti iz svežeg voća i povrća.

U procesu se ne koristi dodatna toplota ili kiseonik, što znači da se hranljivi sastojci ne gube kao kod tradicionalne pasterizacije koja se vrši zahvaljujući velikim temperaturama.

PO ČEMU SE HLADNO CEĐENJE RAZLIKUJE OD SVEŽEG CEĐENJA?

Zahvaljujući procesu ceđenja pod hidrauličnom presom velike snage, sok koji se cedi je u velikoj meri drugačiji od onog koji ćete pronaći u lokalnom kafiću ili koji nacedite u vašoj kuhinji. „Obični“ sveže ceđeni sokovi se prave pomoću centrifugalnog sokovnika koji koristi sečivo sa ultra-brzo okretanjem za izdvajanje soka iz voća i povrća.

Pošto se metalne oštrice centrifugalnog sokovnika okreću izuzetno brzo, stvaraju toplotu koja razbija važne enzime u voću i povrću. Brzo okretanje takođe propušta vazduh u mešavinu, oksidujući sok, koji dodatno razlaže njegove hranljive materije. Ovo rezultira sveže ceđenim, kašastim sokom koji je osvežavajući i ukusan, ali ni približno nutritivno moćan kao hladno ceđeni sok.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

UPOZNAJTE RELIKSIR SOKOVE

Sa ponosom vam predstavljamo paletu naših 100% prirodnih, hladno ceđenih sokova sačinjenih od kombinacije odabranog svežeg voća, povrća i različitih blagotvornih namirnica iz svih krajeva sveta poput čija semena, kurkume, spiruline, aronije, urmi… Recepte smo stvarali dugo, jer smo želeli da pred vas izađemo sa zaista posebnim, 100% sigurnim i jedinstvenim sokovima namenjenim detoksikaciji. Verujemo da smo, osim vrhunskih nutritivnih karakteristika, uspeli da naš RELIKSIR učinimo i najukusnijim sokovima na tržištu namenjenim detoksikaciji. Probajte!

Jabuka, Limun, Ananas, Đumbir, Nana
Svežina ove kombinacije momentalno će ubrzati celokupan metabolizam i pokrenuti dobru energiju vašeg dana. Pun vitamina i antioksidanasa, RELIKSIR 01 donosi dah fenomenalnog tropskog ukusa ananasa, koji će u kombinaciji sa svežinom nane i reskošću đumbira, probuditi zdravlje u vama.

Reliksir Detox 01 – Ananas u kombinaciji sa nanom i đumbirom
Reliksir Detox 02 – Citrusi u kombinaciji sa šargarepom i đumbirom

Pomorandža, Crveni grejpfrut, Limun, Šargarepa, Đumbir, Kurkuma, Peršun
Osetite eksploziju ukusa u kombinaciji citrusa i šargarepe koja će vaše telo „napuniti“ vitaminima. Uz đumbir i kurkumu koji poseduju širok spektar antioksidansa, antivirusnih, antibakterijskih, antimikotičkih, anti-upalnih i još mnogo pozitivnih anti svojstava, ojačaćete svoj imunitet za samo pet minuta.

Jabuka, Limun, Celer štapić, Krastavac, Spirulina, Baby spanać
Susret blagotvorne jabuke, proverene kombinacije limuna i celera, Baby spanaća punog vitamina A i K, kao i folnom kiselinom tako važnom za žensko zdravlje, te neponovljive spiruline koja sadrži visokokvalitetne hranljive materije u velikim koncentracijama učiniće da vaša koža zasija, vaše telo dobije željenu formu, a imunitet postane jači nego ikad.

Reliksir Detox 03 – Jabuka i spanać u kombinaciji sa limunom i celerom
Reliksir Detox 04 – Cvekla u kombinaciji sa celerom, aronijom i krastavcem

Jabuka, Limun, Šargarepa, Cvekla, Celer koren, Krastavac, Aronija
Kada se pomešaju super zdrave niskokalorične namirnice kakve su cvekla, koren celera aronija i krastavac sa svežinom i vitaminima iz jabuke, limuna i šargarepe, spisak lekovitih svojstava po organizam gotovo da nema kraja. Tada nema kraja ni dobrom raspoloženju koje će svi oko vas primetiti i osetiti.

Bademovo mleko, Urme, Mlevena čia, Cimet, Aroma vanile
U zavodljivom ukusu i raskoši orijentalnih namirnica i začina, osetićete jedinstvenu fuziju užitka i zdravlja. RELIKSIR 05 smanjiće vaš apetit i istovremeno nahraniti vaše telo vlaknima, omega-3 masnom kiselinom, visokokvalitetnim proteinima, esencijalnim mineralima i antioksidantima.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

MOGUĆE NUSPOJAVE

• Glavobolja i osećaj slabosti
• Neugodan zadah i tzv. beli jezik
• Poteškoće pri razmišljanju i koncentraciji
• Promene u raspoloženju – razdražljivost i nervoza
• Promene u radu creva dovode do čestih odlazaka u toalet
• Osećaj blage hladnoće

RELIKSIR DETOX ne preporučuje se ljudima s dijabetesom, ljudima koji imaju problema sa srcem, zgušnjavanjem krvi i bubrezima, trudnicama i dojiljama, deci i tinejdžerima, kao ni osobama starije životne dobi.

Korpa
Scroll to Top