O NAMA

Dobro došli u svet Reliksira – jedinstvenih sokova na našem tržištu koji su kreirani kako biste se vi osećali bolje i kako biste svakodnevne izazove savremenog života, neretko ispunjene stresom, savladali lakši, jači i lepši.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

KAKO SMO NASTALI?

Baš iz želje da svoje iskustvo podelim sa vama, u meni je već duže vreme živela ideja da stvorim jedinstven koncept detoksikacije namenjen svima pod imenom RELIKSIR i zato vam se sada obraćam kao prijateljica koja želi da i vi osetite „magičnu“ moć detoksikacije prirodnim hladno ceđenim sokovima vrhunskog kvaliteta i ukusa.

Uz fizičku aktivnost, redovno praktikovanje programa detoksikacije je postala moja najblagotvornija i najbitnija zdrava navika, kao i sastavni deo mog života koji ga čini lepšim i srećnijim. Sigurna sam da će moji RELIKSIRI pomoći i vama da budete zdraviji, vitalniji i zadovoljniji!

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
d

RELIKSIR - HLADNO CEĐENI SOKOVI PUNI ZDRAVLJA ZA LJUDE SVIH GENERACIJA

ZDRAVI RITUALI ZA CEO ŽIVOT

Nije bitno koliko godina imate, važno je da vam telo bude zdravo. Međutim, najbolje je steći dobre, zdrave navike što pre – u mladosti! Na taj način omogućićemo našem telu da, još u godinama kada se razvija, ono zasija punom lepotom, negom koja se vidi na prvi pogled, zdravljem i energijom.

Ukoliko u mladosti stvorimo zdrave rituale koji doprinose našem celokupnom psiho-fizičkom stanju i kvalitetu života, nema sumnje da ćemo ih gajiti, praktikovati i unapređivati tokom celog života.

GODINE ZRELOSTI ZAHTEVAJU SNAGU SVAKOG DANA

Zrele godine obeležene su mnogim velikim i često zahtevnim izazovima zbog čega je bitno da baš u ovom periodu života imamo dovoljno energije, snage i mentalne vedrine kako bismo ih izneli na najkvalitetniji način.

U periodu kada smo oslonac i mlađima i starijima, kada radimo i gradimo punom parom, moramo sa dodatnom pažnjom brinuti o sebi, svom zdravlju, redovnom odmoru i revitalizaciji našeg tela. Zato je bitno da tokom zrelosti ritmično održavamo vitalnost koja će nam pomoći da uživamo u intenzivnim svakodnevnim obavezama i aktivnostima, kako poslovnim, tako i porodičnim.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi

IMUNITET MLADOG DUHA

Što smo stariji, to je naše telo osetljivije. Zbog toga je od velike važnosti da u ovom periodu povedemo dodatno računa o našem zdravlju i svemu što može doprineti jačanju našeg imuniteta. Zbog toga je bitna preventiva, a bolje preventive nema od fizičke aktivnosti i detoksikacije.

Na taj način sprečićemo da se bolesti pojave, održati telesnu vitalnost i mladost duha čime ćemo istovremeno inspirisati ljude oko nas, a mlađim generacijama biti pravi primer kvalitetnog starenja.

Sanja Kužet - Reliksir Detox sokovi
Korpa
Scroll to Top